10e Editie Avond van de Poëzie zaterdag 17 juni

Al meer dan een decennium lang is Groede het toneel van een bijzonder poëziefestival: De Avond van de Poëzie. Georganiseerd door Stichting Groede Literair, belooft deze avond een vertrouwde ervaring te zijn voor degenen die het eerder hebben bijgewoond: een avond vol hoogwaardige poëzie, gebracht door diverse dichterlijke stemmen en begeleid door betoverende muziek.

Ter gelegenheid van de tiende editie zijn we verheugd om de volgende dichters en muzikant te verwelkomen: Anna de Bruyckere, Sander Meij, Charles Ducal en Broeder Dieleman. Samen zullen zij de zaal laten wegdromen met hun woorden en melodieën.

Bent u geïnteresseerd om op een feestelijke manier kennis te maken met hedendaagse poëzie? Dan nodigen we u van harte uit om deze avond bij te wonen. Laat u betoveren door de kracht van woorden en de emoties die ze kunnen oproepen.

Daarnaast zal er een bescheiden tentoonstelling te bewonderen zijn, waarbij de affiches van alle voorgaande edities worden getoond. Een terugblik op de prachtige reis die we de afgelopen tien jaar hebben gemaakt.

Kom en vier de Poëzie met ons mee tijdens De Avond van de Poëzie in Groede. Een onvergetelijke avond vol literaire pracht en inspiratie wacht op u.
Lees alles over deze bijzonder dag via deze Link