Uitnodiging: De toekomst van Zeeuws Vlaanderen

Project van de Stichting Duurzaam Groede met de Wageningen University & Research

Op 21 april zal de Grote Kerk in Groede het toneel zijn van een belangrijk project van de Stichting Duurzaam Groede in samenwerking met de Wageningen University & Research. Het project richt zich op de toekomst van West-Zeeuws-Vlaanderen en zal tijdens de presentatie de vraag centraal stellen:
Hoe nu verder?

Een discussie onder leiding van Joost Schrijnen met:
• Rob van Westrienen, Het Zeeuwse Landschap
• Leo Dekker, ZLTO
• Martijn Knuijt, Ontwerpbureau OKRA
• Wigbert Steenbeek, Provincie Zeeland

De Grote Kerk zal open zijn vanaf 19.00 uur en de discussie zal om 19.30 uur beginnen. Toegang tot dit evenement is gratis en iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van West-Zeeuws-Vlaanderen wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie. Samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst voor deze prachtige regio.

*een project van Stichting Duurzaam Groede