Jubileumconcert Zeeuws Vlaams Kamerkoor 13 mei


Jubileumconcert op zaterdagavond 13 mei, 20.00u. Grote Kerk Groede.
Zaal open om 19.30
Het Zeeuws-Vlaams kamerkoor viert dit jaar een belangrijke mijlpaal, namelijk het 75-jarig jubileum. Om deze gelegenheid te vieren, organiseert het koor een speciaal concert waarin de nadruk ligt op het jubileumjaar.

Tijdens het concert worden er drie werken uitgevoerd, namelijk de Mis in A-Dur van J.S. Bach, de eerste van zijn vier “Lutherse missen”, Het Stabat Mater van A. Caldara, en het Elegischer Gesang van L. van Beethoven. Deze werken zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd om de hoogtepunten van het koor te laten horen en het publiek te laten genieten van de prachtige muziek.

Het concert wordt ondersteund door instrumentale begeleiding van het barok-ensemble Musica Gloria, wat de muziek nog meer diepte en dynamiek zal geven. Daarnaast zullen de solisten Jana Pieters, sopraan, Pieter de Praetere, altus, Leander van Gijsegem, tenor en Lucas Cortoos, bas, optreden om de muziek tot leven te brengen en het publiek te laten genieten van hun prachtige stemmen.

De gehele uitvoering staat onder leiding van dirigent Pascal Lestaeghe, die bekend staat om zijn passie voor koorzang en zijn vermogen om het beste uit elk koorlid te halen. Het belooft dan ook een prachtig en emotioneel concert te worden, waarin het jubileumjaar van het Zeeuws-Vlaams kamerkoor op bijzondere wijze wordt gevierd.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via onderstaand ticket of op de avond van het concert aan de kerk. De prijs van een kaartje bedraagt 20 euro. We hopen u te mogen begroeten bij dit speciale jubileumconcert en samen te genieten van de prachtige muziek.

Klik op de illustratie om tickets te bestellen

Meer informatie over dit geweldige concert kunt u vinden via deze link.

Of kijk eens op de website van dit geweldige koor: www.zeeuwsvlaamskamerkoor.nl