Agenda

11 mei 2024

Daan (uitverkocht)

Daan is de Belgische topband rond zanger/gitarist/componist Daan Stuyven. Op vakantie in Zeeuws-Vlaanderen afgelopen zomer bezocht hij de Grote Kerk Groede en bedacht dat hij daar ook zou kunnen optreden. (concert uitverkocht)

18 en 19 mei 2024

Hoogtij Festival 2024 18 en 19 mei Groede

Hoogtij Festival

Groede staat bol van klassiek tijdens het pinksterweekend. Waar het kleine schilderachtige Groede groot in kan zijn. Kijk voor meer informatie en tickets op: www.hoogtijfestival.nl of klik op de illustratie om direct naar de site te gaan.

8 juni 2024

The Bluebirds

Vanaf 2021 worden The BlueBirds een vrouwencollectief, waarin artiesten Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste Birds. 'Nederland heeft zoveel bijzondere vrouwen die we eigenlijk allemaal wel in The BlueBirds wilden hebben.’

13 Juli 2024

Bertolf & Bluefinger

‘Bluefinger’ is de titel van het nieuwe album van Bertolf. In het gelijknamige theaterprogramma brengt hij zijn nieuwe werk en de beste nummers en hits van eerdere platen, maar dan wel in volledig akoestische bluegrass-versies, gespeeld door de top van de Nederlandse bluegrass-scene.

24 augustus 2024

Time Bandits

Met zijn groep Time Bandits veroverde Alides Hidding in de tachtiger jaren al een plaats in de popwereld. Deze Nederlandse band liet nationaal en internationaal flink van zich horen! Kenmerkend aan de Time Bandits is de mix van funk, disco, soul en rock en het onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding.

5 oktober 2024

Afscheidstour 2024

Geen zaal te klein, geen festival te groot. Voor het 50-jarig bestaan blijft het motto ongewijzigd: enthousiasme en opwinding alsof het een eerste optreden is. De laatste tour van Barrelhouse, op nieuwe podia en op podia waar ze graag kwamen. Daar hoort Groede Live! natuurlijk ook bij!