Agenda

15 juni 2024

Avond van de Poëzie Grote Kerk Groede

Avond van de Poëzie

Op 15 juni zal Groede Literair opnieuw een poëzieavond organiseren in de Grote Kerk. De avond belooft spectaculair te worden, vooral vanwege de aanwezigheid van vier vooraanstaande dichters. Dit evenement staat garant voor een onvergetelijk succes.

13 Juli 2024

Bertolf & Bluefinger

‘Bluefinger’ is de titel van het nieuwe album van Bertolf. In het gelijknamige theaterprogramma brengt hij zijn nieuwe werk en de beste nummers en hits van eerdere platen, maar dan wel in volledig akoestische bluegrass-versies, gespeeld door de top van de Nederlandse bluegrass-scene.

24 augustus 2024

Time Bandits

Met zijn groep Time Bandits veroverde Alides Hidding in de tachtiger jaren al een plaats in de popwereld. Deze Nederlandse band liet nationaal en internationaal flink van zich horen! Kenmerkend aan de Time Bandits is de mix van funk, disco, soul en rock en het onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding.

7 & 8 september 2024

Groede uit de kunst

Groede uit de Kunst

Groede uit de kunst: een topevent in Groede van twee dagen met onder andere: een expositieroute, een kunstmarkt, muziek op verschillende locaties en food. Beleef kunst, cultuur en culinaire verrassingen in een unieke ambiance!

5 oktober 2024

Afscheidstour 2024

Geen zaal te klein, geen festival te groot. Voor het 50-jarig bestaan blijft het motto ongewijzigd: enthousiasme en opwinding alsof het een eerste optreden is. De laatste tour van Barrelhouse, op nieuwe podia en op podia waar ze graag kwamen. Daar hoort Groede Live! natuurlijk ook bij!