Fotoreportage Gumbo Kings

Gumbo Kings Grote Kerk Groede

Gumbo Kings, een jonge groep doorgewinterde muzikanten, maakt een gedurfd en persoonlijk statement met hun nieuwste EP. Onder de productie van Paul Willemsen (bekend van Michelle David & the TrueTones) maakt de band volop gebruik van de studio om hun muzikale visie te realiseren. In The Dark behoudt de authentieke klanken van rootsmuziek, maar voegt tevens een scala aan moderne invloeden toe aan de mix. Met deze EP laat de band echt zien hoe zij hun geliefde genres Soul en Rhythm ’n Blues interpreteren en hun eigen stempel erop drukken. Gumbo Kings nemen risico’s en brengen iets vernieuwends, zonder de essentie van hun muzikale erfgoed uit het oog te verliezen. Deze EP is een opwindende reis door tijdloze klanken, gekenmerkt door hun unieke creativiteit en muzikaliteit.