Concert Tim Knol -Solo-

Concert Tim knol

Groede Live! presenteert: Tim Knol -solo-
Zaterdag 21 augustus 2021

Tim Knol is opgegroeid met de platencollectie van zijn vader en dat hoor je. Sinds zijn tiende covert hij liedjes van Steve Earle, John Hiatt en Gram Parsons. Al snel begint hij zijn eigen rootsrockband BeRightBack, waarmee hij 5 jaar lang intensief speelt. Vanaf mei 2009 neemt de band Johan hem op sleeptouw en verzorgt hij het voorprogramma tijdens alle shows van hun clubtour.
In 2010 breekt hij door met zijn titelloze solodebuut op Excelsior, waarop hij wordt begeleid door Anne Soldaat en leden van Johan. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een grote hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent.
Meer over Tim Knol Klik op deze link

Klik op deze foto om tickets te bestellen