GROEDE FESTIVAL VERPLAATST NAAR 2021

De kracht van Groede Festival is dat iedereen welkom is en dat mensen al dwalend langs de acts zich laten verrassen en zich verwonderen. Beperkingen als een maximum aantal bezoekers of verplichte vaste zitplaatsen passen daar niet bij. In de afgelopen maanden overheersten bezorgdheid over de gevolgen van COVID-19 en onzekerheid over wat er wel of niet zou mogen in september. Dit maakte dat de voorbereidingen voor de editie in 2020 zijn stil komen te liggen. We gaan ervan uit dat Groede Festival volgend jaar weer mogelijk is. Als u in de tussentijd iets van de festivalsfeer wilt proeven, bekijk dan de film die RTV Scheldemond vorig jaar van het festival maakte.

Of bezoek de website www.groedefestival.com, daar staan de foto’s van voorgaande jaren.
Via Facebook, Instagram en de Groede Festival website houden we u op de hoogte van de plannen.
We wensen u een fijne zomer toe en nodigen u alvast van harte uit voor Groede Festival op 4 en 5 september 2021!

site Groede Festival

Groede Festival verplaatst naar 2021

De kracht van Groede Festival is dat iedereen welkom is en dat mensen al dwalend langs de acts zich laten verrassen en zich verwonderen. Beperkingen als een maximum aantal bezoekers of verplichte vaste zitplaatsen passen daar niet bij. In de afgelopen maanden overheersten bezorgdheid over de gevolgen van COVID-19 en onzekerheid over wat er wel of niet zou mogen in september. Dit maakte dat de voorbereidingen voor de editie in 2020 zijn stil komen te liggen. We gaan ervan uit dat Groede Festival volgend jaar weer mogelijk is. Als u in de tussentijd iets van de festivalsfeer wilt proeven, bekijk dan de film die RTV Scheldemond vorig jaar van het festival maakte.

Of bezoek de website www.groedefestival.com, daar staan de foto’s van voorgaande jaren.
Via Facebook, Instagram en de Groede Festival website houden we u op de hoogte van de plannen.
We wensen u een fijne zomer toe en nodigen u alvast van harte uit voor Groede Festival op 4 en 5 september 2021!