Verslag Concert Chisa Kitagawa

Zaterdag 11 maart had een middag vol prachtige muziek en inspiratie. Het concert “Durf en verbeeldingskracht” van Chisa Kitagawa en haar getalenteerde pianiste Natsumi Ohno was een feest voor de oren en de ziel. Het was geweldig om te zien dat de kerk goed gevuld was met mensen die uitkeken naar dit concert.

De muziek was werkelijk fantastisch en overtrof alle verwachtingen. De combinatie van Chisa’s prachtige vioolspel en Natsumi’s meesterlijke pianospel zorgde voor een onvergetelijke ervaring. Het publiek was zo enthousiast dat ze om een toegift smeekten, maar helaas was Chisa’s programma te strak gepland om hier gehoor aan te kunnen geven.

Toch was er geen twijfel over mogelijk dat deze artieste een welverdiende staande ovatie kreeg. Het was een eer om getuige te zijn van zo’n bijzondere performance en om te zien hoe deze twee getalenteerde artiesten het publiek wisten te betoveren met hun muziek.