Lenteconcert mannenkoor LEZZOM

Een vriendengroep die elkaar gevonden heeft in de koormuziek, en als het kan a capella. Vocale muziek, dat gedragen wordt door ritme en emoties. Zingt werken van oude meesters tot moderne componisten.
Naast de bekende klassiekers uit het koor repertoire, is Lezzom thuis in het op de planken brengen van muziek met Oost Europese klanken. Met zo’n echt Oekraïens nummer als “Nich jaka misjachna”, een traditional, waar de liefde en weemoed op melodieuze wijze bezongen wordt. De Slavische klanken krijgen de ruimte bij Lezzom maar ook Latijn, Frans, Nederlands, Duits en Engels.
U komt dan werken van Schubert en Mendelssohn tegen en ook van Billy Joel en Kurt Bestor met zijn lyrische “Prayer of the Children” een nummer dat gaat over verlies en verbondenheid.
Lezzom, een 16koppig, 4-stemmig mannenensemble, dat met plezier concerten ten gehore brengt onder leiding van hun bevlogen dirigente: ELENA BERDNIKOVA.
Zaterdag 21 Mei
Tijd : 20.00.uur (inloop 19.30 uur)

Entree : € 15,- p.p. (incl.consumptie; koffie,thee,fris)
Kaartjes verkrijgbaar aan de kassa van de kerk en

Via email: pr@lezzom.nl