Concert Hans Vandenburg / Jan Rot ZATERDAG 18 SEPTEMBER

Hans-Vandenburg-Grote-Kerg-Groede

zaterdag 18 september Grote Kerk Groede
Aanvang concert 20:30 uur, deuren open om 19:45 uur
kaarten aan de kassa of via de link onderaan deze pagina


Dubbelconcert in het kader van Pophelden.NL
Groede Live! presenteert voor de derde keer in successie een editie van Pophelden.NL. Deze keer mogen wij niemand minder dan Hans Vandenburg en Jan Rot verwelkomen!
Pophelden.NL heeft zich inmiddels bewezen als een unieke muziekproductie, waaraan uitsluitend iconen (en generatiegenoten) uit de Nederpop hun medewerking verlenen. Tijdens het avondvullende programma verzorgen beide muzikanten een ‘unplugged’ solo-optreden. Diverse klassiekers uit ieders carrière zullen de revue passeren. Ook verrassende covers (persoonlijke favorieten), nieuw, eigentijds materiaal en improvisaties kunnen voorbijkomen. Weer een feest van herkenning en een terugblik op hun (inter)nationale carrière!
Meer info? volg deze link

Kaarten bestellen? Klik op de afbeelding.