Fotoverslag Barrelhouse

Barrelhouse bestaat sinds 1974. In 1975 verscheen het titelloze debuutalbum. Er volgen nog vijf albums, waaronder het live-album Hard To Cover, dat werd opgenomen in de Melkweg in Amsterdam. Begin jaren tachtig ging de band uit elkaar. In 1993 is er een begin gemaakt met nieuwe optredens in de originele bezetting. Nieuwe CD’s met nieuw werk werden opgenomen. De nieuwste CD “Almost There” is door V2 uitgebracht in september 2016. In juni 2017 is de CD “Almost There” bekroond met een Edison. Het publiek koos deze CD uit de acht genomineerde CD’s. In 2019 bestaat Barrelhouse 45 jaar, reden voor Munich Records / V2 om alle albums van Barrelhouse op CD uit te brengen: The Complete Album Collection, de uitgave ervan was op vrijdag 1 februari 2019. In box zijn alle CD’s opgenomen die gespeeld zijn in de originele en tevens huidige bezetting.

[photoblocks id=83]