Try-out concert Mariëtte Freijzer, & Cathelijne Maat

Donderdag 16 augustus, 15:00uur GroteKerk Groede
Gratis Toegang! Een unieke kans op een heel bijzonder concert

Programma:

Sonate opus 5 no. 2
1. Adagio sostenuto e espressivo – Allegro molto più tosto presto
2. Rondo: Allegro

(pauze)

Sonate opus 69 no. 3
1. Allegro ma non tanto
2. Scherzo. Allegro molto (in A minor)
3. Adagio cantabile – Allegro vivace.

Mariëtte Freijzer, cello & Cathelijne Maat, piano

Piano

Cathelijne studeerde voor uitvoerend musicus bij Frank van de Laar en in Parijs bij Muza Rubackyte. Ze is actief in de kamermuziek. Ze heeft meerdere vaste ensembles waaronder duo Ondine, waarmee ze tweemaal te zien was in “de Tiende van Tijl” en het Simeonkwartet, waarmee ze in binnen- en buitenland optreedt. Ook soleerde ze bij diverse orkesten met onder andere het Warsaw Concerto en Rhapsody in Blue. Meer info over Cathelijne: www.cathelijnemaat.nl.

Cello

Mariette Freijzer studeerde in 2000 af op het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium bij Melissa Phelps. Ze was 2 jaar verbonden aan het Cello Octet Amsterdam, dat concerten gaf over de hele wereld. Ze remplaceert bij verschillende orkesten in Nederland, waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Amsterdam Sinfonietta, het Gelders Orkest, CombattimentoConsort Amsterdam en het Nederlands Symfonie Orkest.
Meer info over Mariette: www.bachaanbed.nl.