Angie White

Angie White

Angie White,  geboren op 16 september 1993 in Nederland, is een zangeres die ook haar eigen songteksten schrijft. Angie wist op jonge leeftijd dat ze wilde zingen en dansen en dat ze heel hard zou werken om die passie in werk te kunnen brengen. Ze begon allround te dansen op de leeftijd van 6. Toen ze 10 was, stapte ze in   “The Royal Conservatory” in Den Haag voor klassiek ballet Na de middelbare school stapte ze ook in het Higher Education for Dance in “The Royal Conservatory”.

Ze mocht optreden voor (toen al) Koningin Beatrix in het Muziektheater in Amsterdam. Na deze twee jaar hogere opleiding wil ze Angela en Beatrixhaar creatieve danstalenten uitbreiden. Hiervoor ging ze naar Codarts in Rotterdam, waar Angie de moderne danstechnieken leerde. Totdat ze erachter kwam dat dansen niet hetzelfde voor haar was als zingen. Dus Angie nam een ​​beslissing en legde haar hart in wat ze echt al die jaren wilde. Haar eigen liedjes schrijven en zingen.

Ze deed X-factor 2013 met haar meidengroep “Rebels Ink”. Ze kwamen echt ver in de competitie. Ze eindigden op de derde plek in “Camp Gordon”. In oktober 2014 was ze te zien op “The Voice Of Holland” met “Trumpets” (Song van Jason Derulo) die ze in haar eigen stijl veranderde.

Angie heeft een hit met It’s Not Me in Azië, Bring It Home in de VS en ook het nummer  New Yorkwaar Angie de zang heeft gedaan is op MTV Asia een hit. Die nummers zoals je kunt zien, werden uitgezonden op MTV Asia.

Angie is druk bezig geweest met het schrijven van liedjes en opnames in verschillende studio’s met meerdere producenten in Nederland. Dit album is uitgebracht in oktober 2015.

Angie en haar reeds uitgebrachte nummers zijn te vinden op veel muziekwebsites zoals  iTunes, Amazon, Spotify, Deezer, Google Play. Voor een volledige lijst, klik hier .

Angie deed zeer mooie uitvoeringen met haar eigen liedjes. Kijk  hier  voor een interview op Gooddayz.

Concert in het kader van “Losse concerten Pop en Jazz”.
Grote Kerk Groede
4 augustus 2018 20:30 uur
Entree: € 15,00
Jongeren tot 16 jaar € 10,00

Kaarten te reserveren via onderstaande link.

    [recaptcha id:1650958108523345]