Kerk gebruiken?

De Grote Kerk biedt meer dan alleen een prachtig monument. Het is ook de ideale locatie voor uw zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een receptie, lezing, literaire bijeenkomst of zelfs een wijn- of bierproeverij, bij ons bent u aan het juiste adres. Zelfs voor een diner is onze kerk beschikbaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor huwelijksplechtigheden en herdenkingsdiensten. We beschikken over een uitstekende geluidsinstallatie en een beamer/scherm. Bovendien werken we samen met kwaliteitscateraars voor uw hapjes, amuses of diner. Beleef een topmoment in dit topmonument!

Voor meer informatie over catering, aankledingbeschikbaarheid, mogelijkheden en tarieven kunt u mailen naar grotekerkgroede@gmail.com of bellen met Jeanine Klaaijsen: 06 25080865

Trowen Grote Kerk Groede

Trouwen

Stap in het huwelijksbootje en beleef de meest betoverende dag van je leven in de adembenemende omgeving van De Grote Kerk. Deze monumentale locatie biedt het perfecte decor voor jullie ja-woord. Met haar historische grandeur en sfeervolle ambiance zorgt De Grote Kerk voor een onvergetelijke trouwervaring. Van de romantische ceremonie tot het feestelijke huwelijksdiner, alles is mogelijk in deze unieke setting. Onze ervaren en toegewijde team staat klaar om jullie te ondersteunen bij het plannen en organiseren van jullie droombruiloft. Laat je betoveren door de magie van De Grote Kerk op jullie speciale dag.

Rouwen Grote Kerk Groede

Rouwen

De Grote Kerk in Groede heeft van oudsher dienst gedaan als protestantse kerk en heeft sinds de opening vele uitvaartdiensten mogen verzorgen. Deze imposante kerk weet bezoekers en gelovigen al eeuwenlang te ontroeren en te troosten. Het biedt nog steeds een waardige en sfeervolle plek om afscheid te nemen. In De Grote Kerk Groede kunt u op een respectvolle manier stilstaan bij het leven en samen herinneringen delen. Onze kerk staat open voor iedereen die behoefte heeft aan een passende en betekenisvolle uitvaartceremonie. Wij bieden een warme en gastvrije omgeving waarin u op gepaste wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Netwerk Bouwen

Netwerk bouwen

Versterk uw zakelijke relaties door een evenement te organiseren in De Grote Kerk en verwelkom uw gasten in ons indrukwekkende monument. Elke bijeenkomst wordt daardoor een onvergetelijke ervaring die zowel u als uw gasten nog lang zullen koesteren. De majestueuze uitstraling van De Grote Kerk creëert een bijzondere ambiance die bijdraagt aan het succes van uw event. Of het nu gaat om een conferentie, seminar, productlancering of bedrijfsfeest, onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor uw zakelijke doeleinden. Laat uw gasten versteld staan en leg de basis voor sterke zakelijke connecties in De Grote Kerk.