Crime & Passion

Concert Muziekvereniging Veronica Zuidzande 11 november Grote Kerk Groede

Beste liefhebbers, 11 november nadert met rasse schreden. Reserveer uw kaarten via info@veronicazuidzande.nl 😊
VERONICA concerteert in Groede op zaterdag 11 november.

Dit jaar is het thema van het meeslepende programma ‘Crime & Passion’.
Het thema ‘Crime & Passion’ is een dankbare inspiratiebron voor vele films. Op de lessenaar staat dan ook een aantal titels die bekend zijn vanuit de bioscoop, namelijk: Godfather Saga, West Side Story, James Bond, Ratatouille, Zorro, the Incredibles en Robin Hood.

Veel kleinschaliger dan deze blockbusters uit de bioscoop is de TV serie Baantjer.
In de jaren ’90 zat men wekelijks thuis aan de buis gekluisterd om vooral maar niet de nieuwste aflevering te missen. De door Toots Tielemans op plaat gezette openingsmelodie van Baantjer ‘Circle of Smiles’ zal een golf van herkenning door de zaal doen gaan.

Peter R de Vries
Als je het in Nederland over ‘Crime & Passion’ hebt, kun je niet om misdaadverslaggever Peter R de Vries heen. Om deze reden staat dan ook Peter’s favoriete nummer ‘A Whiter Shade of Pale’ op het programma.

Bijzonder om te vermelden is nog het schitterende werk Osterfjorden. Inspiratie voor dit werk is het Noorse eiland Bastøy in het Oslofjord, dat zowel een natuurgebied als een gevangenis is. Een combinatie die in menig Scandinavische thriller niet zou misstaan!

Een kaartje voor het concert kost € 10,00.
De kaartjes worden vanaf 19:30 uur verkocht in de Grote Kerk te Groede, het concert begint om 20:00 uu