Groede festival 7 & 8 september 2019

Groede festival 7 & 8 september 2019Groede Festival laat Groede elke eerste weekend van september schitteren. De prettige mix van muziek, (straat)theater en dans, aangevuld met beeldende kunst, maakt het festival interessant voor een breed publiek. Een feest voor de eigen bevolking en de toerist. Blijf na de zomervakantie gerust nog even in Groede hangen, of kom er een paar dagen voor terug. Maar mis dit leuke festival niet!

De editie 2019 van het festival op zaterdagavond 7 september met een swingend concert van Michelle David & The Gospel Sessions in de Grote Kerk. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar op www.groedefestival.com.

Op zondag 8 september speelt het festival zich vanaf 13u grotendeels buiten, op de Markt, af. De optredens zijn gratis toegankelijk. Ga voor uitgebreide informatie over het programma, de sponsoren en de organisatie van het festival naar www.groedefestival.com.

Achtergrond
Groede Festival is voor het eerst in 2007 georganiseerd door een groep inwoners van Groede. Ze wilden hiermee aandacht vragen en geld inzamelen voor het behoud van de Grote Kerk op de Markt in Groede. Het festival is in artistiek en sociaal opzicht een groot succes. Het festival wordt jaarlijks in het eerste weekend van september georganiseerd door een onafhankelijke werkgroep van vrijwilligers, in opdracht van de Stichting Vrienden van de Grote Kerk Groede.

 

Hieronder foto-impressies van een aantal artiesten van 2018

[photoblocks id=72]