Concert Marble Waves

Groede Live! presenteert zaterdag 23 september: Marble Waves
Indiefolk van Nederlandse bodem

zitconcert

Marble Waves is een jonge Nederlandse indie-folkband uit Amsterdam en Utrecht met pop en Americana-invloeden, die mooie sferische en melancholieke songs maakt op het snijvlak van folk en pop, met de nodige dramatiek en passie in de vocalen. Muziek als een regenbui op een zomerse dag.

Het eigen werk van de band doet denken aan Fleetwood Mac en Daryll-Ann en kenmerkt zich door dichtende teksten, dromerig gitaarspel en meerstemmige zang. De band bestaat uit singer/songwriter Eveline Armina Haverlag, gitarist Frank Geerlings, drummer Rutger Louwerse en bassiste Amé Staal. In november 2020 was de release van de debuut EP, waarop 6 nummers staan.

De naam van de band bevat een subtiele tegenstelling: marmer heeft een vaste vorm, terwijl golven altijd bewegen en nooit in dezelfde vorm of plaats zullen blijven.

Marble Waves speelde op verschillende festivals en podia door heel Nederland, waaronder in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Daarnaast was de band te horen en te zien tijdens uitzendingen van verschillende lokale radio- en TV omroepen.

Musici:

Eveline Armina Haverlag (lead vocals, ukulele)
Frank Geerlings (gitaar)
Amé Staal (bas, backing vocals)
Merel van ’t Hooft (gitaar, backing vocals)
Rutger Louwerse (drums, backing vocals)

Socials:
Website: https://www.marblewaves.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/marblewavesofficial
Instagram: https://www.instagram.com/marblewavesmusic/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHxeZqPTufVanFTdkXmiY3g
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1d8gbd3k4JADeg5BtjVz27?si=ymUa_tJYQh6zGjvS-9ShWg

Klik op de illustratie om tickets te bestellen

Zaterdag 23 september 2023, Grote Kerk Groede
Aanvang concert 20:30 uur, deur open vanaf 19:45 uur
Entree € 18,00


Wilt u sfeervol een hapje eten voorafgaand aan het concert?
Er is een Diner-arrangement mogelijk i.s.m. Restaurant Café De Drie Koningen. Markt 30 4503 AH Groede. Ze zijn gevestigd vlak naast de concert locatie.
Prijs dinerarrangement: € 48,= (incl. ticket) klik op de illustratie om een diner arrangement te bestellen. (Let op, er zijn maar een beperkt aantal arrangementen beschikbaar.)