De Kik en the Bright!!

Op zaterdag 26 mei 2018 was de kerk tot de nok toe gevuld met enthousiaste mensen die uitkeken naar het optreden van Dave von Raven en Arjan Spies. De avond begon met een energiek voorprogramma verzorgd door The Brightt!, waarvan het jeugdige enthousiasme en uitstekende uitvoering een perfecte opwarmer waren voor het hoofdprogramma.

Dave en Arjan, bekend als The Kik, openden hun optreden met een gevatte begroeting van “Goede avond” en zorgden vervolgens voor een adembenemende show. Hun formidabele timing, harmonieuze samenspel, interactie met het publiek op een subtiele en vrolijke manier, en buitengewone zuiverheid maakten het concert werkelijk uniek en onvergetelijk. Hun ontspannen houding en constante glimlach maakten duidelijk waarom ze als absolute topmuzikanten worden beschouwd.

Het gehele concert werd als uiterst professioneel ervaren, wat volledig terecht is. Het publiek werd getrakteerd op vele nummers van de CD “THE KIK HERTAALT,” en deze werden met veel warmte en enthousiasme ontvangen. Het was een avond om niet te missen.