1 mei Leny de Vos-Van Erp

Expositie Leny de Vos-Van Erp
1 mei 2019 tot en met 30 mei 2019
Grote Kerk Groede

Expositie Hans Huyghebaert Groede1

Ik werk graag zonder vooropgezet doel. Puur vanuit gevoelens en ervaringen die in mij ontstaan, soms sluimerend aanwezig, maar pas zichtbaar op doek. Beelden die in compositie en kleur mijn verhaal vertellen: de wandeling in Limburg, onze kampeervakanties in Zeeland, het lopen op de Franse bodem van de Provence, de rondreis door Zuid-Afrika, de zorg voor mijn kinderen en kleinkinderen, evenals de euforie van mooie momenten in mijn leven. Gevoelens, gebeurtenissen die mij raken en mijn doeken kleuren in een proces waarbij ik me steeds onbewust afvraag “wat voeg ik toe en wat laat ik weg”.

Expositie Leny de Vos-Van Erp

Acryl laag op laag met gebruik van natuurlijke materialen die ik op eerdere strooptochten heb verzameld. Loslaten betekent voor mij ook, dat het werk zich mag verbinden aan het leven van een ander, eenieder die zich geraakt voelt of zich herkent in de lijnen, kleur en dynamiek van mijn werk.

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig bekijken of het past in uw interieur? Geen probleem. Op afspraak neem ik de werken van uw keuze mee en u kunt in uw eigen omgeving bekijken of deze wel of niet bij u past. U kunt ook altijd op afspraak bij mij in het atelier komen kijken.

www.lenydevosvanerp.nl lenydevos@gmail.com 06-11105610