1 september 2019 De Zeeuwse folkband Merrow


De Zeeuwse folkband Merrow treedt 1 september 2019 op in de grote Kerk van Groede. De band presenteert haar eerste cd ‘A story to tell’.

Het afgelopen anderhalfjaar is de band met tussenpozen bezig geweest met het uitzoeken en repeteren van de nummers, de opnames in de studio bij accordeonist en mede-Merrow’er Wolfert Jumelet met de promotionele zaken. Nu is de cd dan eindelijk klaar en doet de band een toer om hem onder de aandacht te brengen.

De akoestische folkband Merrow ontstond zo’n drie jaar geleden na een sessie van Songs from the Heart in Middelburg. Sindsdien is hard gewerkt aan het opbouwen van het repertoire, dat zich laat omschrijven als ‘luisterfolk’: gevoelige ballades, liederen uit roerige tijden, traditionals enz. Altijd liederen met een verhaal, want daardoor komt de bedoeling van de componist beter tot zijn recht en wordt de (soms historische) context van het lied duidelijk.

Kaarten aan de kassa of via onderstaande link:

 

Alvast even een paar voorproefjes:
Een teaser van de cd:

PROMO Bright side of the moon..